Hava Durumu

Türkiye ivme kazanacak

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve önceki gün açıklanan sürprizlerle dolu yeni kabineyi değerlendiren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Devletin hızlı bir şekilde işlemesini sağlayan bu sistem Türkiye'ye ivme kazandıracak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye ivme kazanacak

I HABER Ayşegül SEVER I

DENGELİ VE UZMAN KADRO
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıkladı ve atanan isimler büyük yankı yarattı. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise teşkilat olarak katıldıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın külliyede düzenlediği töreni ve yeni sistemi değerlendirdi. Yeni sistemde eski sistemin yavaşlığı ve kargaşasının olmayacağına dikkat çeken Salman, tören hakkında da detaylar verdi. Dünyanın dört bir yanından devlet liderleri, dini liderler, siyasi parti liderleri ve sanat dünyasından isimlerin törene katıldığını söyleyen Başkan Salman, açıklanan yeni kabinenin herkese büyük bir sürpriz olduğunun altını çizdi. Dengeli ve güzel bir kabinenin sahada olduğuna dikkat çeken Ayhan Salman, devlet geleneği almış ve alanında uzman kişilerin kabinede yer aldığını da belirtti.

BURSA'YA SEÇİM TEŞEKKÜRÜ
Özel sektörde kendi alanında uzmanlaşmış isimlerin kabinede yer almasının önemli olduğunu belirten Başkan Salman, güçlü ve hızlı hareket kabiliyeti olabilecek bakanların olduğu bir kabine kurulduğunu belirti. Başkan Salman,"Yeni yönetim sistemi devleti hızlı çalıştıracak bir sistem. AK Parti hükümeti olarak bir taraftan 16 yıl içerisinde Türkiye'ye önemli hizmetler yaparken, bir taraftan da sistemin yavaşlığından kaynaklanan sebeplerle hizmetler hızlandırılamıyor, bazı aksaklıklara sebep oluyordu. Bu kapsamda, partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile hızlı kararlar alınacak ve Türkiye'ye ivme kazandıracak sürecin başlamasına vesile olacak" dedi. Bursa'ya her seçimde verdiği destekten dolayı teşekkür eden Salman, Bursa'yı geçmişten çok daha güzel günlere taşıyacaklarını da söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.