Hava Durumu

Türkiye'nin konuştuğu iğrenç olayda flaş gelişme

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde görme ve zihinsel engelli 16 yaşındaki N.K. adlı kız ile 20 yaşındaki ağabeyi S.K.’ya tecavüz ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin konuştuğu iğrenç olayda flaş gelişme

 İddiaya göre, 34 yaşındaki T.Y., aynı mahallede oturan görme ve zihinsel engelli N.K.’ya, götürdüğü evinde tecavüz etti. Daha sonra T.Y.’nin arkadaşları 36 yaşındaki D.A. ve 28 yaşındaki T.K.’nın da küçük kıza tecavüz ettiği öne sürüldü. Kız kardeşine tecavüz edildiğini öğrenen 20 yaşındaki S.K., konuşmak için T.Y.’nin evine gittiğinde, kız kardeşine tecavüz eden 3 kişi tarafından önce dövüldü, ardından da fiili livata yoluyla tecavüze uğradı. Şüpheliler küçük kızı ve ağabeyini tecavüz olayını kimseye anlatmamaları için tehdit etti.

Olaydan sonra aile Edirne’ye taşındı. Bir süre sonra kızlarına ve çocuklarına tecavüz edildiğini öğrenen aile, şüphelileri arayarak hesap sormak istedi. Bunun üzerine T.Y. ve D.A. Edirne’ye geldi. şüphelilerin Edirne’ye gelmesi üzerine aile polise haber vererek şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen N.K.’da tecavüz bulgusu tespit edildi, ağabey S.K.’nın da fiili livata yoluyla tecavüze uğradığı belirlendi. T.Y. ve D.A. ile şüpheliler 17 yaşındaki M.A., 15 yaşındaki M.A. ve 25 yaşındaki T.K. gözaltına alındı.

Polisteki ifadelerinin ardından Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen 5 şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.