Hava Durumu

Türkiye'nin Messi'si olacak

Tecrübeli çalıştırıcı Gökhan Karataş için; “1 sene antrenman yapsın, kişiliğini bozmasın dünyanın en büyük futbolcuları arasına girer. Muhteşem bir şey” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin Messi'si olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son günlerde antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki Gökhan Karataş'ı yere göğe sığdıramadı. Genç futbolcunun Türkiye'nin Messi'si olacağını ve ellerinden dünyanın en büyük starların çıkacağını dile getiren Karaman, "Gökhan diye bir çocuk var. Bir sene özel antrenman yapsın, kişiliğini karakterini bozmasın, Türkiye'nin Messi'si olur. Top tekniği, çabukluk, oyun zekası ve topa hükmetmesi var ama cılız, üflesen düşer" dedi.

ONU DA ÇAĞIRIN DEDİM

Tecrübeli çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti: "O zaman bu çocuğa özel beslenme ve antrenman gerekiyor. Messi zamanında çok büyük hastalıklar geçirdi ama kulüp 3 sene altyapıda kuvvetlendirici, besleyici, dayanıklılık gibi özel çalışmalar yaptı ve Messi ortaya çıktı. Şimdi Gökhan bunlardan biri. Televizyonda seyrettim ve 'Onu da çağırın' dedim. Bütün teknik heyet yakından gördük ve 'Muhteşem bir şey' diyoruz ama çok eksiği var. Bu eksiği düzeltmek bizim görevimiz".

BÜYÜK YETENEK

Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz, Gökhan Karataş'ın çok önemli bir yetenek olduğunu söyledi. Korkmaz; "Ayağına çok hakim bir futbolcu Cristiano Ronaldo gibi serbest vuruşları var" dedi.

Bana zaman versinler

Hikmet Karaman, "Taraftarlarımıza, Bursa şehrine sesleniyorum. Ben iddialı bir adamım. Orada bize tahammül edilip, zaman verilirse elimizde dünyanın en büyük starlarını çıkaracak malzeme var. Bu malzemeyi işlemek zorundayız. Biz kendimizden feragat ediyoruz ve bu çocuklar ile çalışma yolunu seçtik. Bu çocukları bir de piyasaya çıkardığımızda o zaman herkes görecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.