Hava Durumu

Türkiye o konferanstan çekildi!

Türkiye, İtalya'da düzenlenen Libya konferansından çekildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Türkiye derin hayal kırıklığı ile toplantıyı terk ediyor" açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye o konferanstan çekildi!

Türk heyeti, İtalya'daki Libya konferansında masadan kalktı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Türkiye derin hayal kırıklığı ile toplantıyı terk ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Türkiye'nin İtalya'da düzenlenen Libya konferansından çekildiğini duyurdu. Oktay, "Türkiye derin bir hayal kırıklığı ile bu toplantıyı terk etmektedir." dedi.

OKTAY, İTALYA CUMHURBAŞKANI İLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Söz konusu konferans, Palermo'daki Villa Igiea Otel'de düzenleniyordu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, konferans öncesinde İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile de bir araya gelmişti.

"TÜRKİYE, TOPLANTIYI HAYAL KIRIKLIĞIYLA TERK ETMEKTEDİR"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İtalya'da yapılan Libya Konferansına dair açıklama yaptı. Oktay, "Bu sabah bazı oyuncuların yapmış olduğu gayrı resmi toplantı Akdeniz Bölgesi içerisinde durumu kötüye doğru götürecek bir yaklaşım olmuştur. Türkiye bu toplantıyı derin bir hayal kırıklığıyla terk etmektedir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.