Hava Durumu

Türkiye şampiyonu olan Arabayatağıspor Bursa'ya döndü, yer yerinden oynadı

Mehter takımı ve havai fişek gösterileriyle karşılanan Arabayatağıspor Kulübü futbolcularını başarılarından dolayı öven Kulüp Başkanı Süleyman Durak, "Genç kardeşlerimiz sadece bizi değil tüm Bursa'yı gururlandırdılar" dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye şampiyonu olan Arabayatağıspor Bursa'ya döndü, yer yerinden oynadı

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI
Başarılı performansıyla Bursa'nın gururu haline gelen Arabayatağıspor Kulübü başarılarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3. kez Türkiye Şampiyonu olup tüm Bursalı sporseverleri gururlandıran Arabayatağıspor 14 Yaş Altı Takımı, Bursa'da Arabayatağı Mahallesi'nde adeta krallar gibi karşılandı. Arabayatağı Spor Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonda genç futbolcu adayları sahaya havai fişek gösterileri ve mehter takımı eşliğinde gelirken törende Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Osman Kılıç, Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak, Arabayatağıspor İkinci Başkanı Mehmet Güleç Onursal Başkan Ekrem Senal, Futbol İl Temsilcisi Genel Sekreter Kenan Uyarlık, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üyesi Cemal Vardar, genç futbolcu adayları ve aileleri de yer aldı.

"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR"
Düzenlenen karşılama töreninde açıkla-malarda bulunan Arabayatağıspor Kulübü Başkanı Süleyman Durak, genç futbolcu adaylarını bu büyük başarıları için kutladı. Baş-kan Durak, "En başta bu başarıyı yakalamamızı sağlayan Arabayatağıspor Kulübü 14 Yaş Altı futbolcularına ve ailelerine teşekkür ederim. Antrenörümüz İsmal Turan'ın da emekleri çok büyük. Daha sonrasında ise bize turnuvalara giderken her türlü konuda ve özellikle ulaşım konusunda desteğini esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ederim. Federasyon Başkanımız Osman Kılıç da hep yanımızdaydı. 3. kez yakaladığımız bu başarının sırrı aile olmak. Türkiye'nin şampiyonu olmak kolay değil. Futbolcu kardeş-lerimize bundan sonraki performanslarında da başarılar dilerim. Umarım bizim göğsümüzü kabartmaya devam ederler" diye konuştu.

Mehmet Güleç'e özel teşekkür
Başkan Süleyman Durak, takımın bu başarısının gizli kahramanı olarak ise Arabayatağıspor 2. Başkanı Mehmet Güleç'i gösterdi.
Mehmet Güleç'i 'Her devrin adamı' olarak nitelendiren Başkan Durak, "Büyük başarımızın en önemli faktörlerinden bir tanesi de 2. Başkanımız Mehmet Güleç'tir. Kendisi her devrin adamıdır ve Arabayatağıspor'a hizmetleri çok büyüktür. Büyük emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ekrem Senal'dan çeyrek altın

Arabayatağıspor Onursal Başkanı Ekrem Senal'ın ise gecede genç futbolcu adaylarına ufak bir sürprizi vardı. Senal, şampiyonluk hediyesi olarak tüm miniklere birer küçük altın hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.