Hava Durumu

Türkiye uzun süre bunu konuştu! Mahkeme kararını verdi

Bodrum'da geçtiğimiz ocak ayında meydana gelen ve kamuoyunu uzun süre meşgul eden işadamı cinayetinden sonraki sürece dair yeni bir gelişme daha yaşandı. Ortağı Ali Özdemir'i eşiyle ilişkiyi olduğu gerekçesiyle öldüren Mustafa Özbelen ve eşi Tuğba Özbelen boşandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye uzun süre bunu konuştu! Mahkeme kararını verdi

İşadamı Mustafa Özbelen, ortağı Ali Özdemir'i eşi Tuğba Özbelen ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürmüştü. Bodrum'u çalkalayan ve günlerce konuşulan olaya ilişkin soruşturma kapsamında hem olayın faili Mustafa Özbelen hem de ortağıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği eşi Tuğba Özbelen gözaltına alınmıştı. Soruşturma neticesinde Mustafa Özbelen tutuklandı. Ali Özdemir ile ilişkisi olduğunu kabul eden Tuğba Özbelen ise serbest kalmıştı.

MAHKEME TEK CELSEDE BOŞADI

Özbelen, eşinden boşanmak için Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvurdu ve 'Evlilik birliği temelinden sarsıldı' diyerek eşi Mustafa Özbelen'e boşanma davası açtı. Davanın ilk celsesinde çift anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme tek çocuğun velayetini anneye verdi. Boşanma protokolü gereği bankadaki paraların ve evin satışından elde edilecek paranın 300 bin lirasının Tuğba Özbelen'e verilmesine karar verdi. Mahkeme çocuk için de aylık nafaka bağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.