Hava Durumu

Türkiye'ye tatile geldi, aşık olduğu garsonla evlendi

Ailesi ile birlikte Antalya'ya tatile giden 19 yaşındaki Alman hemşire Nadime Uno, tatil yaptığı otelde aşık olduğu Türk garson Ahmet Dikeç ile evlendi. Çift, düğün pastası olarak da Maraş dondurması kesti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'ye tatile geldi, aşık olduğu garsonla evlendi

Almanya'dan tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya giden hemşire Nadime Uno (19), bir otelde gördüğü ve garson Ahmet Dikeç (25) ile evlilik kararı aldı. Tanıştıktan sonra bir süre Antalya'da kalan ve Ahmet Dikeç ile birlikte yaşamaya başlayan Nadime Uno, Müslüman olduktan sonra ismini de Medine olarak değiştirdi. Türk geleneklerine göre dünya evine giren çift, düğün pastası olarak da meşhur Maraş dondurması kesti.

ALMANYA'DA YAŞAYACAKLAR
Birbirlerini çok sevdiklerini ve Medine ile birlikte Almanya'da yaşamak istediğini söyleyen damat Dikeç, "3 yıldır birlikteyiz. Onlar Antalya'da tatildeydi. Ben de orada bir otelde çalışıyordum. Birbirimizi gördük ve aşık olduk. Ben eşimin ailesine kokteyl vermiştim, orada beni görmüş ve beğenmiş" diye konuştu. Medine Dikeç ise "Eşimi çok seviyorum, burada ortam çok güzel, insanlar çok iyi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.