Hava Durumu

Türkiye'yi yasa boğan Eylül ve Leyla'ya Pepee'den çarpıcı kampanya

Pepee, Türkiye'yi sarsan çocuk ölümlerine yönelik bilinçlendirme kampanyalarına sosyal medya hesabından "Kimse bize izinsiz dokunamaz, dokunursa da HAYIRRRR diye bağıralım" paylaşımıyla destek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 23:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi yasa boğan Eylül ve Leyla'ya Pepee'den çarpıcı kampanya

Türkiye'de son dönemde artan çocuk tacizi ve cinsel istismarına yönelik bilinçlendirme kampanyalarına bir destek de çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden olan Pepee'den geldi. Pepee'nin sosyal medya hesabından "Kimse bize izinsiz dokunamaz, dokunursa da HAYIRRRR diye bağıralım hemen güvendiğimiz birinin yanına gidelim" paylaşımı yapıldı.

PEPEE'DEN ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI BİLİNÇLENDİRME KAMPANYASI

Türkiye son günlerde kaçırılan ve cesetleri bulunan Eylül ve Leyla ile birlikte çocuk istismarı konusunu tartışıyor. Çocuk istismarına karşı birçok bilinçlendirme kampanyası yapılırken, bir destek de çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden biri olan Pepee'den geldi.

PEPEE'DEN ÇOCUKLARA MESAJ: KİMSE BİZE İZİNSİZ DOKUNAMAZ

Pepee'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Kimse bize izinsiz dokunamaz, dokunursa da HAYIRRRR diye bağıralım hemen güvendiğimiz birinin yanına gidelim. Annem bana bir şarkı öğretti sözlerini dikkatlice dinleyin" mesajına yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.