Hava Durumu

Türkiye'yi yasa boğan kaza sonrası flaş karar!

İstanbul'da askeri helikopterin düşmesinin ardından Çekmeköy'deki 4. Hava Alay Komutanlığı'nın taşınması için çalışma başlatıldı. Askeri kaynaklar, komutanlığın Trakya'da bir bölgeye taşınacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi yasa boğan kaza sonrası flaş karar!

İstanbul'da düşen helikopterlerin havalandığı 4. Hava Alay Komutanlığının, Trakya'da bir bölgeye taşınması için çalışma başlatıldı.

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri Dördüncü Kara Havacılık Alayı'nın Trakya bölgesine taşınacağını duyurdu. Askeri kaynaklar, düşen helikopterin motor testi sırasında kaza kırıma uğradığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine UH-1 tipi askeri helikopter düşmüştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 4 askerimizin şehit olduğunu açıklamıştı.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında "Kazada 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." demişti.

Kazayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.