Hava Durumu

'Türklerden EURO 2016'da intikam aldılar'

Alman futbolunun efsane kalecilerinden Oliver Kahn, Türkiye'nin EURO 2016'dan elenmesine neden olan İtalya-İrlanda Cumhuriyeti maçı için olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Türklerden EURO 2016'da intikam aldılar'
Almanya'nın ZDF televizyonunda yorumculuk yapan Oliver Kahn, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte'nin, Juventus'un başında iken 2013 yılındaŞampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a İstanbul'a 1-0 yenildikleri karşılaşmayı hiç unutmadığını öne sürerek şunları söyledi:

"Conte, İrlanda Cumhuriyeti maçıyla Türkler'den intikamını aldı. 2013 yılındaSneijder'in attığı golün acısını böyle çıkardı. Kaleci resmen boşa çıktı. İtalya resmen kazanmak istemedi."

İTALYAN FUTBOLCULAR: 'ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'

Diğer taraftan, Oliver Kahn'ın bu sözlerine karşılık İtalya Milli Takımı futbolcularından Lorenzo Insigne ve Mattia de Sciglio, sahaya kazanmak için çıktıklarını söylediler. Insignre, "Tüm takım elinden geleni sahaya koydu. Performansımız ile ilgili pişmanlık yok ama sahada iyi değildik, kötüydük" açıklamasını yaparken, De Sciglio şunları söyledi:

"Bu maça kazanmak için çıktık. 23 kişilik kadromuz var ve herkesin hedefi aynı. Maçı kazanacağımız fırsatlar da yakaladık ama olmadı. İrlanda Cumhuriyeti maça her şeyini verdi ama biz onlara karşılık veremedik."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.