Hava Durumu

TURKTICARET.Net çalışanlarına meme kanseri eğitimi

Bilişim dünyasının lider firması TURKTICARET.Net, cumartesi günleri dalında uzman isimleri ağırlayarak, çalışanlarına hem bilgilendirici hem de keyifli dakikalar yaşatıyor.Özellikle toplum ve kamu bilincini artıran, sosyal sorumluluk içerikli proje ve bilgilendirmelere önem veren ve bunu misyon edinen TURKTICARET.Net, sağlık konusunda çok daha duyarlı ve etkin bir profil çiziyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TURKTICARET.Net çalışanlarına meme kanseri eğitimi

Geçtiğimiz cumartesi günü, Op.Dr. Murat Çalıkapanı’nı ağırlayan firma, kadınların özellikle belirli bir yaştan sonra korkulu rüyası haline gelen meme kanserinin, erken teşhis edildiğinde hayati risk taşımadığını; kolaylıkla tedavi edilen bir rahatsızlık olduğunu, slaytlar eşliğinde, uzman hekiminden dinledi.
Meme kanserini teşhis etmede, bireysel hassasiyetin ve dikkatin önemine vurgu yapan Operatör Çalıkapanı, kanserin sanıldığı gibi ölümcül risk taşıyan bir tehlike değil; uyanık bir tutumla kontrol altında tutulabilecek bir rahatsızlık olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Hekimliğin ötesinde, özellikle kadınları hedef alan bu sinsi hastalık için toplumsal farkındalık yaratmaya çalışan, bu konuda ciddi bir çaba harcayan Op.Dr. Murat Çalıkapanı, toplum gönüllüsü tavrıyla da alkış topluyor.

TURKTICARET.Net çalışanlarını meme kanseri konusunda aydınlatan Çalıkapanı, enerjik ve iyimser yaklaşımıyla da hayranlık kazandı.

Başarılı hekime, eğitim seminerinin sonunda, şirket eğitim koordinatörü Birgül Yanıklar tarafından plaket takdim edildi…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.