Hava Durumu

Turu geçince rahatladım

Paul Le Guen, "Hedefimiz ilk olarak bu turu geçmekti ve bunu başardık. Her şey çok güzel olmasa da bu turu geçmek beni çok rahatlattı. Yusuf'un aramıza dönmesi güzel oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Turu geçince rahatladım

Tolga ÖZTAŞ

ÇOK ROTASYON YAPTIK
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda Adanaspor'u eleyen Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen, karşılaşmayı değerlendirdi. Fransız çalıştırıcı, "Öncelikle aldığımız bu sonuçtan ve atladığımız turdan ötürü çok mutluyum. Hedefimiz ilk olarak bu turu geçmekti ve bunu başardık. Her ne kadar her şey çok güzel olmasa da bu turu geçmek beni çok rahatlattı. Çok fazla rotasyon yaptık. Ligde süre alamayan oyuncularım forma şansı buldu ve öz güvenlerini yeniden kazanmak adına önemli bir karşılaşmaydı. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için memnunum" şeklinde konuştu.

YUSUF'U KORUMAK İSTEDİM
Yusuf'un performansını da değerlendiren Paul Le Guen, "Tabii ki Yusuf'un yeniden aramıza dönmesi beni çok mutlu ediyor. İyi oyunculara ihtiyacımız var, Yusuf Erdoğan da iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Sakat olduğu zaman eksikliğini hissetmiştik. Bu maç ile birlikte de artık kadroya geri dönmüş durumda. İlk 11 için rekabete geri dönecek, bundan ötürü çok memnunum. Performansından dolayı çok memnunum. Ayrıca maçı tamamlamasına ben izin vermedim, çünkü onu korumak istedim" dedi.

Batalla ve Kembo destek için geldi
Teknik direktör Paul Le Guen tarafından dinlenmesi açısından Adanaspor maçında kadroya alınmayan Pablo Martin Batalla maçı tribünden takip etti. Tecrübeli futbolcu maç öncesi soyunma odasında arkadaşlarına başarılar diledi. Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısına kadar forma giyemeyecek Jires Kembo da maç öncesinde arkadaşlarıyla birlikte yedek kulübesinde son hazırlıkları izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.