Hava Durumu

Tuvana Türkay makyajsız haliyle büyüledi

Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi. 'Estetiksiz halinle kendin olmazdın' diyenlere ise Türkay'ın paylaşımı cevap niteliğindeydi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2018 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2018 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuvana Türkay makyajsız haliyle büyüledi

Burun estetiğinin oyunculuğunun önüne geçtiğinden yakınan Tuvana Türkay, ınstagram hesabından yaptığı paylaşımla eleştirenleri bir kez daha utandırdı. Makyajsız fotoğrafınıpaylaşan güzel oyuncu doğallığıyla takipçilerini adeta büyüledi.

Ekranlara ilk çıktığı dönemlerde estetiksiz haliyle de bir çok projede yer alan başarılı oyuncu Tuvana Türkay "Estetiksiz olsa Tuvana Türkay diye biri olmayacaktı" sözlerine cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Söylentileri çok geride bırakan güzel oyuncu makyajsız haliyle de adından söz ettirmeyi başardı.

İşte Türkay'ın o paylaşımı;

"ESTETİKSİZ" SÖYLEMLERİNE İSYAN ETMİŞTİ

"Estetiksiz olsa Tuvana Türkay diye biri olmayacaktı" diyenler bile var! Bu bakış açısını anlayamıyorum. Benim eski burnumla üç başrolüm var. Bunu nasıl açıklıyorlar? Dokuz yaşından beri çalışıyorum. Yüzümle, ağzımla, burnumla iş almıyorum. Öyle olsa sokaktaki 10 kızdan sekizi oyuncu olurdu. Ben yetenekliyim. Şunu artık bir kabul etsinler lütfen! Öğrenmeye doyamıyorum. Çalışıyorum, çabalıyorum... Beni baltalamaya çalışmasınlar. Beni buralardan vuramazlar, o kadar güçsüz değilim. "Başka estetiğim yok" desem kime ulaşacak? "Var" desem kim tatmin olacak?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.