Hava Durumu

TV kanalına "aşk" ilanı verdi, soyuldu

TV kanalına "Sevgili arıyorum" diyerek ilan veren bir kişi, kendisini arayıp otelde buluştuğu kadın tarafından soyuldu . Şahsın cüzdanını çalan kadın, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TV kanalına "aşk" ilanı verdi, soyuldu

Adana'da bir TV kanalına "Sevgili arıyorum" diyerek ilan veren bir kişi, kendisini arayan kadın tarafından otel odasında soyuldu. Polis, şahsın cüzdanını çalan kadını güvenlik kameralarından tespit ederek yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.G. bir hafta önce bir TV kanalına, "Sevgili arıyorum" diye altyazı ilanı verdi.

Kocasıyla boşanma aşamasında olduğunu ve isminin Zeynep A. olduğunu söyleyen bir kadın, bir hafta önce M.G.'yi aradı. Bir süre telefonda görüşen çift daha sonra bir otelde görüşmek üzere randevulaştı. Çift otelde bir araya gelince cinsel birliktelik yaşamak istedi. Bunun üzerine kadın, "Ben böyle birlikte olamam önce senin banyo yapman gerekiyor" dedi. M.G. kıyafetlerini çıkartıp banyoya girdi. Kadın bunu fırsat bilerek şahsın pantolonunu alıp kayıplara karıştı. M.G. banyodan çıkınca kadının odada olmadığını anlayınca otelin telefonundan 155'i arayarak soyulduğunu söyledi. M.G. olay yerine gelen polise TV kanalına ilan verdiğini kendisini arayan ve isminin Zeynep A. olduğunu söyleyen bir kadın tarafından pantolonunun çalındığını, cebinde 2 bin lirası, cep telefonu, otomobilinin anahtarı ve kredi kartlarının olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.