Hava Durumu

U-21 çok rahat

Yeşil Beyazlılar Al Jahra'yı 4 ve 90+1. dakikalarda Çağatay Yılmaz ile 54'te Kubilay Kanatsızkuş'un attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Konuk ekipte Hamoud 70. dakikada kırmızı kart gördü.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
U-21 çok rahat

HABER Tolga ÖZTAŞ

PERDEYi ÇAĞATAY AÇTI
Bursaspor'un U-21 Takımı dün Kuveyt ekibi Al Jahra ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Yeşil Beyazlılar 3-0 kazanırken, maçı A takım teknik direktörü Samet Aybaba ve ekibi de yakından takip etti. Kuveyt temsilcisi karşısında oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Bursaspor U-21 Takımı henüz 4. dakikada Çağatay Yılmaz'ın rakiplerinden bir bir sıyrılarak attığı şık golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda kalan bölümlerde iki takım da girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca genç Timsahlar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

KUBİLAY BOŞ GEÇMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Bursaspor U-21 Takımı 54. dakikada sağ kanattan Burak Kapacak'ın son çizgiden yaptığı ortada Kubilay Kanatsızkuş kafasıyla skoru 2-0'a getirdi. Yeşil Beyazlı genç kramponlar 2-0'dan sonra oyunu rölantiye aldı. Son bölümlerde iki takım da yaptığı oyuncu değişiklikleriyle temposu düşen karşılaşmada skoru ise Çağatay Yılmaz belirledi. Genç oyuncunun 90+1'de attığı golle U-21 Takımı, Kuveyt ekibi Al Jahra'yı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.