Hava Durumu

U-21 geç açıldı

Yeşil Beyazlılar ilk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Kayserispor'u 68. dakikada Sebahattin ve 83'te Hürrem'in golleriyle mağlup etti ve ligin 2. haftasında 3 puanla tanıştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
U-21 geç açıldı

Haber ITolga ÖZTAŞI

SIK SIK OYUN DURDU

Türkiye U-21 Ligi'nin 2. haftasında Bursaspor sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya iki takım da oldukça temkinli başladı. Balıkesir Bölgesi hakemi Samet Kaan Keskin'in de oldukça basit düdükleriyle mücadele sık sık durdu. Yeşil Beyazlılar ilk tehlikeli atağını 7. dakikada geliştirirken Hakan Yavuz'un müsait pozisyonda ceza sahası çizgisinden sert vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı. İki takımın da devrenin kalan bölümünde girdiği pozisyonlar sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

4 PUANA YÜKSELDİ

Genç Timsahlar ikinci yarıya adeta fırtına gibi başladı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Bursaspor U-21 Takımı Kayserispor'un kalesini abluka altına aldı. Yeşil Beyazlılar 68. dakikada Sebahattin Muslu'nun attığı şık golle 1-0 öne geçmesini bildi. Bursaspor U-21 Takımı 83'te ise bu kez Hürrem Akkuş ile Kayserispor ağlarını sarstı ve durumu 2-0'a getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca genç Timsahlar sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sezonun ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Bursaspor bu sonuçla 4 puana yükseldi.

Bursaspor-Kayserispor U-21 karşılaşması yaklaşık 5 dakika geç başladı. Bunun nedeni ise Samanlı'dan gelecek olan güvenlik güçlerinin yolda trafiğe takılması oldu.

Önceki hafta bir Kuveyt takımıyla hazırlık maçı oynayan Bursaspor U-21 Takımı'nda A kadrodan tam 8 oyuncu bulunuyordu. Dünkü maçta ise
sadece kaleci Ataberk yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.