Hava Durumu

Uçan adam Okan

Bursaspor'un milli kalecisi Okan Kocuk, Başakşehir maçında penaltı kurtararak dikkatleri üzerine çekti. Okan Kocuk performansını her hafta üst noktaya taşırken, kaçan galibiyetlere üzülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçan adam Okan

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLER

Geçen sezon İstanbulspor'da kiralık forma giyen, yeniden Bursaspor'a dönmesiyle birlikte diğer kalecilerle rekabet içine giren Okan Kocuk, formunun zirvesinde. Harun Tekin Fenerbahçe'ye gitmeden önce 'Eğer Harun abi takımda kalacaksa ben gideyim. Oynamak istiyorum' sözleriyle kendine olan güvenini gözler önüne seren milli eldiven üstüne geçirdiği kaleci kazağıyla şu ana kadar başarılı bir performans sergiledi. Geride kalan maçlarda yan toplardaki başarısı, karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda iyi yer tutması, topu hızlı bir şekilde oyuna sokması ve bir kalecide önemli özellik olarak kabul edilen ayak hakimiyeti Okan Kocuk'u ön plana çıkardı.

MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR

Başakşehir maçında Adebayor gibi usta bir golcünün kullandığı penal-tıyı kurtaran Okan Kocuk, takım arkadaşlarına da güven aşıladı. Yeniden A Milli Takım'ın kapısını aralamak için gün sayan genç file bekçisini milli takımlar kaleci antrenörü Alper Boğuşlu da yakından takip ediyor. Boğuşlu son Rize maçında tribündeki yerini alarak genç öğrencisinin performansını mercek altına aldı. Okan Kocuk ise mütevazılığı elden bırakmadığını Başakşehir maçında sonra yaptığı açıklamada gösterdi. Okan, "Takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi mücadele ettik. Özlediğimiz üç puanı almaya çok yakındık ama olmadı. Hiç hız kesmeden çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.