Hava Durumu

Ücretli Twitter aboneliği için çalışmalar başladı

Ücretli Twitter abonelik sistemi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir süre önce gelen CEO açıklamalarından sonra, şimdi de kullanıcılar ile yapılan anket çalışmalarının detayları ortaya çıktı. Anlaşıldığı kadarı ile Twitter, abonelik sistemi konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ücretli Twitter aboneliği için çalışmalar başladı

Ücretli Twitter için kullanıcı anketleri yapılmaya başladı

Yeni gelen bilgilere göre Twitter, abonelik sistemi ile ilgili kullanıcılar ile birlikte çalışma gerçekleştiriyor. Buna göre kullanıcılar ile yapılan anketlere, ücretli sistemler ile ilgili yeni sorular da eklenmiş durumda.

Ücretli Twitter abonelik sistemi ile ilgili anketlerde yer alan sorularda, eklenebilecek yeni özelliklerin hangilerinin tercih edilmek istendiği bulunmaya çalışılıyor gibi görünüyor.

Bu anketlerden anlaşıldığı kadarı ile Twitter, platformu tamamı ile ücretli bir sistem haline getirmek istemiyor. Daha çok sunulacak ek özellikler ve reklamsız yapı ile kullanıcıların abone olması istenecek gibi görünüyor. Daha çok kişisselleştirme seçeneği, çeşitli yeni tweet özellikleri ve gelişmiş tweet analizleri gibi ek özellikler sunulmaya çalışıldığını da söylemek mümkün oluyor.

Anlaşılan o ki Twitter, gelir modeli konusunda daha önce sosyal medya platformlarının denemediği bir sistem üzerinde kararlı bir şekilde ilerleyecek. Bu sürecin nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda. İlerleyen dönemlerde bu konuda daha detaylı bilgiler de gündeme gelmeye devam edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.