Hava Durumu

Uçuruma yuvarlanan otomobil iki kişiye mezar oldu

ZONGULDAK'ta, kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metreden deniz kıyısına yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü. Dün meydana geldiği tahmin edilen kaza, bugün balıkçıların kıyıdaki otomobili görmesiyle ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçuruma yuvarlanan otomobil iki kişiye mezar oldu

Kaza, Zonguldak merkeze bağlı Göbü Köyü'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde balık tutmak için teknesiyle denize açılan bir balıkçı, kayalık olan deniz kıyısındaki otomobili görünce jandarmaya haber verdi. AFAD ve jandarma ekipleri, halat yardımıyla hurdaya dönen 74 BR 590 plakalı otomobilin bulunduğu yere indiklerinde 2 cesetle karşılaştı.

Sürücü 38 yaşındaki Erkan Güngörür ile yanında bulunan 65 yaşındaki Bahri Yıldız'ın cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından balıkçı teknesine konularak Göbü Köyü'ndeki sahilde bekleyen ambulanslara taşındı. Odun satan Erkan Güngörür ve Bahri Yıldız'ın cesetleri, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bartın'da yaşayan Güngörür ve Yıldız'ın yakınları hastaneye gelerek gözyaşı döktü. Erkan Güngörür'ün ağabeyi Yıldıray Güngörür, kardeşinin Bahri Yıldız ile dün Bartın'dan Zonguldak'a gitmek üzere yola çıktıklarını ve bir daha kendilerinden haber alınamadığını söyledi.

Göbü Köyü Muhtarı Musa Güçlücan, bazı bölümlerinde 2 aracın yan yana geçemediği yolda bariyer de bulunmaması nedeniyle çok sayıda kaza meydana geldiğini söyledi. Güçlücan, "Buranın adı karayolu değil ölüm yolu. Yolun kenarına bariyer yapmak, insanları ölümden kurtarmak bu kadar zor mu? 2- 3 ayda bir kaza oluyor burada. Biz gerekiyorsa kendimiz bu yolu kapatacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.