Hava Durumu

Uçurumda feci son! Bir kare fotoğraf çekecekti ama...

Bu şanssız adamın tek istediği, güzel bir fotoğraf çekmekti ama bu isteği ölümle bitti.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçurumda feci son! Bir kare fotoğraf çekecekti ama...
Şahitlerin söylediklerine göre cihazı ile ilgilenmekte olan bir kişi, San Diego'daki Sunset Cliffs isimli uçurumdan düştü. Görgü tanıkları düşen adama yardımcı olmak için hızla harekete geçseler de, hayatta kalabilmesi için yeterince hızlı olamadılar.

Bölge adli doktoru ve aile üyeleri tarafından söylendiğine göre bu kişi, Indiana, Sheridan'dan 33 yaşındaki Joshua M. Burwell idi. 

NBC San Diego'nun haberine göre görgü tanıkları, Burwell'in gün batımını yakalamak için arabasını durdurmuş olabileceğini söylüyor. Kullanılan cihazın kamera mı yoksa telefon mu olduğu ise belli değil. Ancak San Diego can kurtaranı Bill Bender'ın NBC'ye söylediğine göre Burwell "nereye yürüdüğüne dikkat etmiyordu. Elindeki cihaza bakıyordu."

Bender, üç görgü tanığının yardımcı olmak için uçurumdan aşağıya inmeye çalıştığını ve ilk yardımın uygulandığını belirtiyor. 

Cihazların, özellikle cep telefonlarının sebep olduğu dikkat dağınıklığından kaynaklanan kazaların sayısı giderek artıyor.

Geçtiğimiz yılın erken dönemlerinde bir turist, Taç Mahal'da telefonu ile selfie çekmeyi denerken hayatını kaybetmişti.

Üç yıl önce de Alaska'da bir kadın, mesaj yazarken bir uçurumdan düşmüş ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarmıştı.

Ancak, ne yazık ki, yapılan uyarılar hiçbir işe yaramıyor gibi görünüyor. İnsanlar, cihazlarının dikkatlerini dağıtmasına engel olamıyor ve kendileri ile çevrelerindekilerin hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.