Hava Durumu

UEDAŞ'tan Kars'a kardeşlik köprüsü

Güney Marmara Bölgesi'nin elektrik dağıtım şirketi Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) "Kardeşim Üşümesin" Projesi çerçevesinde Kars'ın merkez ilçesine bağlı Esenkent köyünde 201 çocuğun kışlık giysilerini karşılayarak, batıdan doğuya yardım eli uzattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEDAŞ'tan Kars'a kardeşlik köprüsü

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde faaliyet gösteren UEDAŞ, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleriyle topluma dokunuyor. Şirket, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin üşümemesi için hayata geçirilen "Kardeşim Üşümesin" projesini hizmet bölgesi dışında da sürdürüyor.Kars Merkeze bağlı Esenkent köyünde yer alan Şehit Bedri Sinan İlkokulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşan UEDAŞ Kars Çağrı Merkezi Müdürü Hakan Çimen, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve çağrı merkezi çalışanları öğrencileri kendi elleriyle giydirerek, onların sevinçlerine ortak oldu.Kardeşim Üşümesin Projesini Çanakkale ve Biga'da sürdürecek olan UEDAŞ ekipleri, hizmet bölgesinde olsun ya da olmasın ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatarak yüreklerini ısıtmayı hedefliyor.

2013'ten beri 6 bin çocuk ısındı

Yardımlarla ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giysilere kavuşması hedefleniyor. "Kardeşim Üşümesin" Projesi kapsamında 1000 öğrenciye mont, atkı, bere, eldiven yardımı yapılacak. Böylelikle, projenin başlangıç tarihi olan 2013 yılından itibaren toplamda 6 bin çocuğun kışlık giyecek ihtiyacı karşılanmış olacak.

Millî Eğitim Bakanlığı ile koordineli yürütülüyor

Hizmet bölgesi olan Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de 3.1 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, bu bölgelerde sürdürülen "Kardeşim Üşümesin" projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerle gönüllerini ısıtıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen projeyle birlikte, Bakanlığın belirlediği kırsal bölgelerdeki okullarda kışlık giyecek yardımı yapılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.