Hava Durumu

UEDAŞ'tan köy okullarına 9'uncu kütüphane

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), 'Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat' projesiyle okullara kütüphane kurmaya devam ediyor. Yaylacık Okuluna kurulan kütüphanenin son olmayacağını belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEDAŞ'tan köy okullarına 9'uncu kütüphane

Türkiye'nin en büyük dördüncü elektrik dağıtım şirketi konumunda olan UEDAŞ, hizmet bölgesindeki sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. UEDAŞ'ın 2014 yılında başlayan 'Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat' projesinin bir yenisini merkez Nilüfer ilçesi Yaylacık Okulunda hayata geçirdi. Halkın da kitap bağışında bulunarak destek verdiği kitap kampanyası ile UEDAŞ, 9'uncu kütüphanesini açmış oldu. Yaylacık Okulunda Kütüphane alanının yanı sıra boya ve parke işlemleri de yapıldı. UEDAŞ'ın bin 200'ü aşkın ilkokul ve ortaokul düzeyinde kitaplardan oluşturduğu kütüphanenin okullarda ihtiyaç dahilinde tadilatı ve boya işlemlerini de gerçekleştiriyor.

Okulda gerçekleşen açılışa UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Nilüfer İşletme müdürü Nejdet Şensöz, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Yaylacık Okulu Müdürü Ali Osman Bayramoğlu ve öğretmenler katıldı. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ederek bu yönde projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirtti. Efe, "Sosyal sorumluluk projelerimizi eğitim, sağlık, sanat ve kültür alanlarında yoğun olarak gerçekleştirerek geleneksel hale getirdik. 3 yılına giren bu projede her yıl 4 tane okulda kütüphane açmış oluyoruz. Geçen yıllarla beraber 9'uncu kütüphaneyi hayata geçirmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde Çanakkale, Balıkesir ve Yalova illerindeki açılışlarla bu sosyal sorumluluk projelerimizi devam ettireceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimizde sürdürülebilirlik, fayda ve doğru hedef kitle dikkat ettiğimiz başlıca noktalar. UEDAŞ'ı sosyal marka yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

UEDAŞ bu projeyle okulları kütüphane ile buluşturup okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.