Hava Durumu

UEFA Başkanı açıkladı! Türk kulüpleri rahatlayacak...

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, çok özel açıklamalarda bulundu. Ceferin, Türkiye gibi orta standart ülkelerin Şampiyonlar Ligi'ndeki bugünkü haklarını aynen koruyacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEFA Başkanı açıkladı! Türk kulüpleri rahatlayacak...

Aleksander Ceferin... UEFA'nın, yani Avrupa Futbol Birliği'nin yeni patronu. 49 yaşındaki Sloven avukat, Platini döneminin ardından son yılların en çok tartışılan koltuğuna oturdu. Sadece kendi ülkesi ve UEFA'nın kendi iç yapısı içinde tanınan Sloven spor hukukçusunun koltuğa oturması Avrupa futbolunun son yıllarda yaşadığı en büyük değişimlerden biri oldu.

Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Rusya ve İspanya'nın güçlü lobilerine rağmen herkesin ortak noktada buluştuğu bir isim Ceferin... Başını Türkiye, İtalya ve Rusya ile birlikte Balkan ülkelerinin çektiği bir oluşumun büyük destek verdiği ve seçilmesini sağladığı bir isim. Planları ve projeleri aslında çok basit: Şeffaf, lekesiz, tertemiz, güçlü, akıllarda soru işareti bırakmayan, güvenilir bir kurumu inşa etmek. Ceferin öyle ulaşılması kolay bir insan değil. Ama hemen belirtelim asla ve asla Platini snobluğunu taşımayan bir başkan. Kendini tamamen işine adamış. Bir boş anı bile yok. Bir UEFA memuru gibi çalışıyor. Üye ülkeden üye ülkeye koşturup duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.