Hava Durumu

Uğur Böcekleri kuruluşunu kutladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi, kuruluşunun yıl dönümünü renkli bir törenle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uğur Böcekleri kuruluşunu kutladı

Halka meslek kazandırmak ve geleneksel sanatları yaşatmak maksadıyla 7 yıl önce faaliyetlerine başlayan Uğur Böceği Kültür Merkezinin kuruluş yıl dönümünü için Grand Düğün Salonunda özel bir gece düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Uğur Böceği Kültür Merkezinin hayat boyu öğrenme sürecinin tamamlayıcı bir unsuru olarak Mustafakemalpaşa'da kapsayıcı ve başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, 7 yıldır 12 bin kursiyer yetiştiren Uğur Böceği Kültür Merkezinin Mustafakemalpaşa'nın sosyal ve kültürel hayatına canlılık kattığını belirterek, "Belediyeler insan yetiştiren bu merkezlerdir. Vatandaşımız ne isterse o sahada kurs açmak bizim görevimiz. Bu sorumluluğu her zaman duyuyoruz. Bu merkezler onlar için bir ev, bir sosyal terapi ünitesidir. Gönüllülerin desteği ile her geçen gün büyüyen bu merkezler, birlikte öğrenmenin, birlikte üretmenin adresi olmaya devam edecek" dedi.

7. yıl pastası kesilirken, Uğur Böceği kursiyerleri de bir sürpriz yaparak Başkan Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan adına TEMA Vakfı'na ağaç bağışında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.