Hava Durumu

Ukrayna'da iki Türk kız öğrenci öldürüldü!

Harkov Üniversitesi'nde okuyan kızlardan üç gündür haber alamayan bir arkadaşlarının polisi aramasıyla, cinayetler ortaya çıktı. Ukrayna basını, öldürülen öğrencilerden birinin Türk eski sevgilisi tarafından takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu bildiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ukrayna'da iki Türk kız öğrenci öldürüldü!

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrencisi iki Türk kız, yaşadıkları evde ölü bulundu. Kendilerinden üç gündür haber alamayan bir arkadaşlarının bugün sabah saatlerinde polise giderek durumu bildirmesi sonrası, polis öğrencilerin yaşadığı eve gitti.

Kiralık olan dairede kızların cansız bedenleri ile karşılaşan ekipler, yaptıkları incelemede öğrencilerin öldürülmüş olduklarını tespit etti. Öğrencilerin Harkov Üniversitesi'nde okudukları belirtildi.

Ukrayna basınında çıkan haberlerde, hayatını kaybeden öğrencilerden birinin, olaydan kısa süre önce ailesine, Türk vatandaşı olan eski erkek arkadaşının kendisini takip ettiği yönünde şikâyette bulunduğu belirtildi.

Cesetlerin bulunduğu kiralık dairenin sahibi ile hayatını kaybeden genç kızlardan birinin eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Türk vatandaşının da polis tarafından sorguya alındığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.