Hava Durumu

Ukrayna kulübünün yetkilileri William Ekong'u 12 dakika izledi

Dinamo Kiev'in izleme heyeti, Bursaspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta William Ekong'u izlemek için Bursa'ya geldi. Ancak Ekong maçta uzatmalarla birlikte sadece 12 dakika sahada kaldı. Nijeryalı futbolcunun maçta bir de penaltıya neden olması Ukraynalı yetkililerde hayal kırıklığı yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ukrayna kulübünün yetkilileri William Ekong'u 12 dakika izledi

I HABER Süha GÜRSOY I

BEKLEMEDİKLERİ GELİŞME
Bursaspor'un Konyaspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta tribünde sürpriz isimlerin yer aldığı ortaya çıktı. Sezon başında Belçika'nın Gent Takımı'ndan 3 yıllığına transfer edilen ve Paul Le Guen döneminde kadronun değişilmezleri arasında yer alan William Ekong'u izlemek için Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımının yetkilileri Bursa'ya geldi. Konyaspor mücadelesi için statta yerlerini alan Ukraynalı yetkililer beklemedikleri bir gelişmeyle karşılaştı. Teknik direktör Mustafa Er maçta genç savunma oyuncusu William Ekong'u ilk 11'de sahaya sürmedi.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI
85'inci dakikada Ertuğrul Ersoy'un yerine oyuna giren Nijeryalı futbolcu Konyaspor'un kazandığı, golle sonuçlanan penaltıyı yaptırarak da son dakikaların sıkıntılı geçmesinin baş kahramanı oldu. Dinamo Kiev kulübünün temsilcileri Ekong'u izleyemeden ülkelerine dönerken, hayal kırıklığı yaşadıkları ancak yeniden Bursa'ya gelecekleri bilgisi paylaşıldı. Ukranya Kulübü'nün Ekong için ciddi bir bütçe hazırladığı öğrenilirken, bu transferi Dünya Kupası'ndan önce bitirmeyi amaçladıkları ifade edildi. Ekong Bursaspor'da bu sezon 30 maçta oynadı, 2 de gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.