Hava Durumu

Ukraynalı kadın Reina katliamını böyle anlattı

Reina saldırısında ölümden dönen Ukraynalı Natasha Volnova, teröristi fark ettikten sonra masanın altına girerek kurtulduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2017 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2017 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ukraynalı kadın Reina katliamını böyle anlattı

Reina saldırısından kurtulan 22 yaşındaki Ukraynalı Natasha Volnova, yaşadığı korku dolu anları ve nasıl hayatta kaldığını anlattı.

Korku dolu anlar yaşanmadan bir saat önce kişisel Instagram hesabına, Reina'da eğlendiği görüntüleri yükleyerek 'Mutlu Yıllar' notu düşen Ukraynalı kadın, arkadaşlarıyla birlikte mekânda eğlenirken yaşadığı dehşet anlarını paylaştı.

"MASANIN ALTINA SAKLANDIM"

Kulübün içine girip kurşun yağdırmaya başlayan teröristi fark eden Volnova, anlık bir refleks ile masanın altına girerek orada saklandığını ve hayatını böyle kurtardığını ifade etti.

Volnova'nın söylediğine göre, masanın altındaki korku dolu bekleyiş sonrasında bir polis görevlisi genç kadını buldu ve saklandığı yerden güvenli bir şekilde çıkmasına yardım etti.

Saklandığı yerden, teröristin sadece sırtını ve kafasında siyah bir şapka olduğunu görebildiğini ifade eden Volnova, kanlı saldırıda bir arkadaşının öldüğünü söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.