Hava Durumu

Ukraynalı modele minibüste tecavüz

16 yaşındaki Ukraynalı fotomodel Diana R.'ye bindiği minibüste tecavüz eden minibüs şoförü Erdem K. 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diana R. verdiği ifadede, "Kimseye söylemezsem beni öldürmeyeceğini söyledi. Korkudan sesimi çıkaramadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ukraynalı modele minibüste tecavüz

Ukraynalı fotomodel Diana R. 2015 yılında Tatil için Türkiye'ye bir arkadaşının yanına geldi. Ancak Levent'ten bindiği bir minibüs tatilini kabusa çevirdi. Minibüste Diana R.'den başkasının kalmadığını gören şoför Erdem K. aracı Türk Telekom Arena Stadyumu yakınında bir yere park etti. Araç durunca yalnız olduğunu fark eden Diana R. İnmek istediğini söyledi ancak iddiaya göre evli ve iki çocuk babası olan şoför Erdem K., R.'ye, "Hayır dur. Seninle seks yapmak istiyorum" dedi. Minibüste Diana R.'ye tecavüz eden Erdem K. sonrasında ise genç kızı misafir kaldığı evin önüne bıraktı. Olayın ardından Diana R. nin şikayeti ile K. hakkında, "çocuğun cinsel istismarı" ve "hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 19 yıldan 36.5 yıla kadar dava açıldı.

"KORKUDAN SESMİ ÇIKARAMADIM"

Açılan davada savunma yapan Erdem K. Diana R. İle birlikte sigara içip sohbetettiklerini söyleyerek, "Aracı kenara çekip sohbet ettik. Sonra rızasıyla ilişkiye girdik. Sonra müştekiyi oturduğu yere bıraktım. El sallayarak yanımdan ayrıldı" dedi. Diana R. ise ifadesinde, "Elinde bıçakla şoför koltuğundan kalkıp yanıma geldi. Beni tehdit etti. Kimseye anlatmazsam öldürmeyeceğini söyledi. Korkudan sesimi çıkaramadım. Sonra ağlamaya başladım. Olay tarihinde 16 yaşındaydım. Beni oturduğum yere bıraktığında kusura bakma, hoşça kal" dedi.

25 YIL HAPİS

Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki görüşünde sanığın cezalandırılmasını istedi. Kararını açıklayan mahkeme, Erdem Karaca'nın cinsel istismar suçundan 20 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan da 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.