Hava Durumu

Ülkeyi ayağa kaldıran görüntü! Vücudunu parçalara ayırıp gökdelenden sarkıttılar

Tayland'da başından vurulduktan sonra vücudunun birçok yeri kesilerek bir gökdelenin 31 katından sarkıtılan bir erkek cesedi, ülkeyi ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ülkeyi ayağa kaldıran görüntü! Vücudunu parçalara ayırıp gökdelenden sarkıttılar

Tayland'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, öldürüldükten sonra cesedi parçalanarak bir gökdelenin 31'nci katından sarkıtıldı. Olayı gören Taylandlılar, büyük şaşkınlık yaşadı.

CESEDİ GÖKDELENDEN SARKITILDI

Taylan'da yaşanan bir cinayet olayı, ülkede infiale neden oldu.Kafasına silahla bir el ateş edilerek öldürülen 69 yaşındaki bir adamın vücudu parçalanmış halde, bir binanın 31'inci katına sarkıtılmış halde bulundu.
Sabah saatlerinde insanlar, Norveçli olduğu belirtilen adamın 31. kattan sarkan cesedini görünce olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, vinç yardımıyla cesedi üç saatlik titiz çalışma sonucu olduğu yerden kaldırdı.

CESET 3 SAAT SONRA ALINDI

Polis, kanıtların kaybolmaması için cesedin alınma işleminin uzun sürdüğünü bildirdi. Emniyet birimlerinden yapılan açılamada, adamın öldürüldüğü odada çok sayıda bıçak bulduklarını, öldürülen adamın aşağı doğru sarkıtılmadan önce öldürüldüğü açıklandı. Kesin ölüm nedeninin ise yapılan incelemeden sonra açıklanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.