Hava Durumu

Uludağ'da kayak şöleni

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen U-12 yaş ve A1 Ligi ikinci ayak yarışlarının birinci etabı dün yapılan yarışlarla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da kayak şöleni

HABER I Özgün DOĞAN I

KIYASIYA YARIŞTILAR

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Uludağ'da düzenlenen U-12 Yaş ve A1 Ligi 2. ayak yarışlarının 1. etabı tamamlandı. Dün Uludağ Kayak Merkezi Belvü pistinde yapılan yarışlarda 12 yaş grubundan 60 sporcu, 14 yaş grubundan 39 ve 16 yaş grubundan ise 50 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bugün yapılacak olan 2. etap yarışlarında ise aynı yaş gruplarında aynı sporcular dereceye girebilmek için mücadele edecekler.

SON ETAP ERZURUM

1. ayak yarışları Kayseri'de yapılan şampiyonanın ikinci etabına Bursa ev sahipliği ya-parken final etabı olan 3. ayak yarış- larına ise Erzurum ev sahipliği yapa- cak. Lig sonunda dereceye giren spor- cular milli takım düzeyinde yarışlara katılma hakkı kazanacak. 149 sporcu-nun şampiyon olabilmek için mücadele ettiği, 2. ayak 2. etabı bugün yapılacak yarışlarla tamamlanacak. Final yarış-larının sonunda dereceye giren sporcu- lara madalya ve ödülleri düzenlenecek olan törenle takdim edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.