Hava Durumu

Uludağ'da nefes kestiler

43 okuldan 77 sporcunun katıldığı yarışlar nefesleri keserken, TED Koleji 4 kategoride, Emine Örnek Eğitim Kurumları 3 kategoride ve Özlüce Anadolu Lisesi de 1 kategoride şampiyonluk elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 05:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 05:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da nefes kestiler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları müsabakalarında heyecan sürüyor. Bu kapsamda Uludağ'da minik, küçük, yıldız ve gençler kategorisinde Okullararası Kayak İl Birinciliği müsabakaları düzenlenirken, sporcuların derece elde etmek için kıyasıya mücadele ettiği kayak yarışlarında madalyalar sahibini buldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Kayak Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Usta ve Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Güven Karadağ ile Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci tarafından verildi.

43 OKULDAN 77 SPORCU

43 Okul takımından 77 sporcunun katıldığı kayak müsabakaları kullanılan güvenlik ağları ile başarılı bir şekilde tamamlandı. Minik erkekler kategorisindeki yarışlarda takım halinde şampiyonluğu TED Koleji elde ederken, minik kızlarda Emine Örnek Eğitim Kurumları, küçük kızlar ve erkekler kategorisinde TED Koleji şampiyonluk kupasını kazandı. Yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde de takım şampiyonluğunu Emine Örnek Eğitim Kurumları, genç kızlar kategorisinde takım şampiyonu Özlüce Anadolu Lisesi ve genç erkekler kategorisinde şampiyonluğu TED Koleji elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.