Hava Durumu

Uludağ'da suni kar keyfi!

Turistik gezi için geldikleri Bursa'da Uludağ'a çıkan Endonezyalı grup, suni karda adeta çocuklar gibi eğlendi

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da suni kar keyfi!
Türkiye'ye yaptıkları turistik gezide Uludağ'a da çıkan Endonezyalı grup, burada makineyle püskürtülen suni karda keyifli anlar geçirdi.

Kış turizminin önde gelen merkezlerinden olan Uludağ, kasım ayının sonlarına yaklaşılmasına rağmen beklenen yağışı henüz alamadı.Karın olmadığını Uludağ'a gelen yerli ve yabancı turistler için piste zaman zaman suni kar püskürtülüyor.



Turistik gezi kapsamında geldikleri Türkiye'de Bursa'ya da uğrayan Endonezyalı bir grup, sabah saatlerinde Uludağ'a çıktı. Hayatlarında ilk kez kar gören yabancı turistler, makineyle püskürtülen suni karda adeta çocuklar gibi eğlendi.

İkinci Oteller Bölgesi'nde yaklaşık 500 metrekare suni kar üzerinde keyifli zaman geçiren grup, poşetlerle kaydı.

Mutia Afrıyanti, Türkiye'nin Müslüman bir ülke olmasının kendilerini cezbettiğini belirterek, gezilerinin İstanbul ve Bursa ağırlıklı olduğunu söyledi. Afriyanti, ''Hayatımızda ilk defa kar gördük. Çok mükemmel. Bu ülkeyi çok sevdim, her zaman geleceğim.'' dedi.



Ahmad Azınuddin ile Muhammad Asyık Nahdi ise ilk kez karşılaştıkları karla mutlu olduklarını, çok keyifli zaman geçirdiklerini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.