Hava Durumu

Uludağ Gazoz'dan alternatif lezzet

"Uludağ" ana markası altında 7 farklı kategori, 54 ürün çeşidi ve 168 farklı ambalaj ile Türkiye'ye ve dünyaya farklı lezzetler sunan, içecek sektörüne getirdiği yeni tatlarla çok sayıda ilke imza atan Uludağ İçecek, gelişimci ve yenilikçi anlayışla, pazarda fark yaşatan ürünlerle çeşitlenmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ Gazoz'dan alternatif lezzet

Serinletici ve lezzetli tadıyla efsane olan, Uludağ İçecek onursal başkanı Nuri Erbak'ın orijinal formülünü bulduğu ve aile arasında 4 nesilden bu yana sır gibi saklanan Uludağ Gazozu, şimdi de zencefilli tadıyla damaklarda şölen yaşatacak.

Çok sevilen Ginger Ale lezzetinin Efsane Uludağ Gazozu ile birleşmesinden doğan yeni zencefilli gazoz tüketiciye farklı bir deneyim yaşatacak. Sindirim sistemine, mideye, kalbe, solunum yollarına faydaları ile gündemde yerini alan, kış aylarına girerken bağışıklığı güçlendirici özelliğiyle öne çıkan zencefil, güçlü aroması, "koruyucusuz" lezzetiyle Efsane Uludağ Gazozu'na yepyeni bir tat katacak.

Efsanevi lezzetinin yanında şık etiket ve shrink tasarımıyla da rakiplerinden ayrışacak ürün; marketlerde, restoran ve kafelerde satışa sunulacak. 250 ml'lik şişe ve 6'lı shrink pakette pazara sunulan Zencefilli Uludağ Gazoz, Uludağ İçecek Türk AŞ.'nin yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda benzersiz lezzetine ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.