Hava Durumu

Uludağ'ın en iyi oteli Monte Baia

Turizm yatırımlarına ağırlık veren Sönmez Holding'in Uludağ'daki gururu Monte Baia, Etstur tarafından düzenlenen 5. Otelpuan.com Ödülleri töreninde "tatilciler tarafından" Uludağ'ın en iyi oteli seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2013 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'ın en iyi oteli Monte Baia

Turizm sektörünün gelişmesine sağladığı katkılarla dikkati çeken Etstur'un düzenlediği "5. Otelpuan.com Ödülleri", Four Seasons at The Bosphorus'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Monte Baia, bu yıl da "Uludağ'daki en iyi otel" unvanını korudu.


Turizm sektörünün lideri Etstur tarafından kurulan Otelpuan.com internet sitesine giren 300 bine yakın tatilci, 3 bin 380 tesisi ve hizmetlerini değerlendirdi. Yerli-yabancı turistlerin bu özgür görüşleri ve bağımsız kuruluşlara yaptırılan denetimler, kazananları yani en iyi otelleri de belirlemiş oldu. "Altın", "Gümüş" ve "Bronz" kategorilerinde verilen ödüller, Four Seasons Hotel'de düzenlenen ödül töreniyle 5. kez sahiplerini buldu.

 

 

ULUDAĞ'IN YILDIZI MONTE BAİA OTELİ

Turizm sektörünün lider firmalarının katılımıyla düzenlenen gecede, Sönmez Holding'e bağlı Baia Oteller Grubu'na ait olan Monte Baia Oteli, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Uludağ'ın en iyi oteli" olma unvanını sürdürdü. 2012 kış sezonunda Uludağ Bölgesi'nin en iyi oteli olan Monte Baia; en iyi fiyat performansı, tavsiye edilme oranı, hizmet kalitesi, güler yüzlü ve misafir odaklı hizmet anlayışı ile kayak severlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Monte Baia Oteli Genel Müdürü Ali Burak Özarutan, "Üst üste bölgenin en iyi oteli olarak seçilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bize bu başarıyı yaşatan değerli misafirlerimize, tüm otel ekibi adına teşekkür ederiz" dedi. 2012 yılının en iyi otel ödüllerinin sahiplerini bulduğu tören, Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın bakan olarak katıldığı son etkinlik oldu. Türk Pop Müziği'nin dev ismi Sezen Aksu da sahne performansıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.