Hava Durumu

Uludağ Recep'le güldü

Turkcell Sağırlar 2.Ligi B Grubu 4. hafta maçında Bursa Uludağ İşitme Engelliler Spor Kulübü, Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü Recep Batuk'un attığı gollerle 2-1 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ Recep'le güldü

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

GOLLER İLK YARIDA
Turkcell Sağırlar 2. Ligi'nde Bursa temsilcisi Uludağ İşitme Engelliler Spor Kulübü, dün oynanan maçta önemli bir galibiyete imza attı. Panayır Sahası'nda oynanan B Grubu 4. hafta mücadelesinde Bursa ekibi, Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Yeşil Beyazlılar müsabakanın 12. dakikasında Recep Batuk'un attığı golle 1-0 öne geçti. Uludağ, ilk yarının sonlarına doğru 39. dakikada Recep Batuk'un ayağından bir gol daha buldu ve mücadelenin ilk yarısını 2-1 önde tamamladı.

3 PUANI KAPTILAR
Karşılaşmanın ikinci yarısında 2-0 önde olan Bursa temsilcisi skoru korumak amaçlı savunmaya çekilince kalesinde pozisyon verdi. Aydın ekibinin 72. dakikada hızlı gelişen hücumunda Metin Yıldırım ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi 2-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Uludağ İşitme Engelliler Spor Kulübü, Aydın İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup ederek B Grubu'nda 4 puana ulaştı ve zirve yarışının içinde kalmayı sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.