Hava Durumu

Uludağ Timsahlar ezdi geçti

Yeşil Beyazlılar, Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde ağırladığı İstanbul ekibi Pendik Hammers'ı 68-0 gibi net bir skorla devirerek sezona iyi bir start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ Timsahlar ezdi geçti

Türkiye Amerikan Futbol Pro 2. Lig'de (TAFL) mücadele eden Bursa'nın tek korumalı futbol takımı Uludağ Timsahlar, ilk hafta maçında İstanbul temsilcisi Pendik Hammers takımını 68-0 mağlup etti. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya Yeşil Beyazlılar yoğun taraftar desteğiyle başladı. Çok kolay skor üreten Uludağ Timsahlar rakibine ise agresif savunmasıyla geçit vermeyerek ilk devreyi 50-0 gibi farklı önde tamamladı.

GENÇLERE ŞANS

Devreye çok iyi bir skorla giren Uludağ Timsahlar genç rotasyonu ile çıktığı ikinci yarıda da kalesinde skor görmezken 18 sayı daha buldu. Pendik Hammers'ı 68-0 gibi skorla kolay geçen Yeşil Beyazlılar, Pro 2. Lig'de çıktığı ilk hafta maçını kazanmanın mutluluğunu kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla paylaştı. Uludağ Timsahlar'da, Başkan Mahmut Enis Demir ve tecrübeli antrenör Thomas McDermott, takımlarına Türkiye'nin en güzel zemininde oynama fırsatı veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

Uludağ Timsahlar maç öncesi seremonisine geçtiğimiz aylarda İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yaşanan terör olayında hayatını kaybeden Koç Rams takımının başarılı oyuncusu Görkem Yazıcı için "#81 Görkem Yazıcı, Seni Unutmayacağız" yazılı pankart ile çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.