Hava Durumu

Uluslarası Bursa Festivali'nde Pitbull sürprizi

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Uluslararası Bursa Festivali'nin bu yıl Marc Anthony, Pitbull ve Taio Cruz gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayacağı konuşuluyor!

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uluslarası Bursa Festivali'nde Pitbull sürprizi

Yarım asırlık tarihiyle kentin en köklü festivallerinden Uluslarası Bursa Festivali, 52. yılında da birbirinden ünlü isimleri sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz senelerde Lorena McKennit, Ricky Martin, Buika, Gpys Kings, Haris Alexio, Modern Talking gibi dünya starlarını ağırlayan festivalin, bu yılki sürprizinin ise milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Pitbull, Marc Anthony ve Taio Cruz'u Bursalılarla bir araya getireceği söyleniyor.

Taio Cruz ilk kez Türkiye’de

14 Ağustos'ta İstanbul Life Park'ta konser vermek için Türkiye'ye gelecek olan Pitbull'un, Bursa Festivali'nin en iddialı konukları arasında yer alması bekleniyor. Uzun yıllardır ülkemize gelmeyen ünlü şarkıcı Marc Anthony'nin ise Pitbull'la aynı sahneyi paylaşacağı konuşuluyor. Türkiye'ye ilk kez gelecek olan ödüllü İngiliz şarkıcı Taio Cruz da, festivalde konser vermesi beklenen isimler arasında yer alıyor.

Bursa’ya mı gelecekler?

Jennifer Lopez ile iddialı şarkılara imza atan Pitbull’un Uluslararası Bursa Festivali’nde konser vereceği söyleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.