Hava Durumu

Ümit Karan'dan itiraf!

''Futbolda şike'' davasının tutuksuz sanığı eski futbolcu Ümit Karan, Trabzonspor-Eskişehirspor maçıyla ilgili itirafta bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2012 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2012 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ümit Karan'dan itiraf!
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "futbolda şike'' davasının tutuksuz sanığı eski futbolcu Ümit Karan, çapraz sorgusunda, avukat Ayhan Sağıroğlu'nun müvekkiline, ''Trabzonspor-Eskişehirspor maçında ayağına top geldiğinde daha iyi pozisyondaki Sezer'e neden pas vermeyip bireysel olarak ilerlemeye çalıştın?'' diye sorması üzerine, ''Kendim ilerlemek istedim, belki de Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedim'' diye cevap verdi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci ''Öyle mi Ümit? Demek ki böyle şeyleri yapabiliyorsunuz'' dedi.

Karan da ''Ben şike falan yapmam. İyi bir Galatasaraylı'yım. Gönülden Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemem'' şeklinde konuştu.

Sanık Bülent Uygun
Davanın tutuksuz sanığı Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında şike yaptığı iddiasına ilişkin olarak, ''O maçta şike yoktu. Hatta teşvik primini önlemeye çalıştık, ancak polis teşkilatımız şikeymiş gibi gösterdi. Ama devletimize güvenimiz sonsuzdur'' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.