Hava Durumu

Umut Meraş Beşiktaş'ta mı?

Genç futbolcunun yetiştiği kulüp Boluspor'un başkanı, Umut'un kendisine Beşiktaş'a transfer olduğunu söylediğini açıkladı. Kulübe yakın çevreler ise Umut için şu ana kadar en yüksek bonservis bedelini 1 milyon 250 bin Euro ile Fenerbahçe'nin teklif ettiğini bildirdi. Bursaspor transfer iddialarını doğrulamadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Meraş Beşiktaş'ta mı?

Birçok kulübü peşinden koşturan Umut Meraş için Boluspor'dan kafa karıştıran transfer açıklaması...

ERSUN YANAL İSTİYOR

Sezon başında Boluspor'dan Bursaspor'a transfer olan, gösterdiği performansla önce kadronun değişilmezlerinden biri haline gelen, sonra da A Milli Takım'a kadar yükselen Umut Meraş transferin en gözde oyuncusu konumunda. Bursaspor'un kapıyı ilk olarak 3 milyon Euro'dan açtığı Umut Meraş için şu ana kadar en yüksek rakamı veren kulüp Fenerbahçe oldu. Sarı Lacivertliler teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Bursaspor'a bonservis bedeli olarak 1 milyon 250 bin Euro'ya vermeyi taahhüt etti.

TİMSAH FİYATI İNDİRDİ

Ancak Bursaspor'da Başkan Ali Ay, bu rakamı düşük buldu. Yeşil Beyazlılar bu gelişmenin üzerine fiyatı 2,5 milyon Euro'ya çekti. Fenerbahçe'nin dışında Bursaspor'un kapısını Beşiktaş ve Belçika'dan bir kulüp daha çaldı. Her iki kulübün Bursaspor'a teklifi Fenerbahçe'nin gerisinde kalarak 1 milyon Euro düzeyinde oldu. Umut Meraş'ın bonservis bedelini aşağıya çeken Bursaspor şimdi gelecek yeni teklifleri beklemeye başladı. Umut Meraş bu sezon Bursaspor'da 27 maçta forma giydi ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

BOLU'DAN ÇARPICI ÇIKIŞ

Tüm bu gelişmelerin ışığında Umut Meraş hakkında çok çarpıcı bir iddia yetiştiği kulüp Boluspor cephesinden geldi. Radyospor'a konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Umut'un Beşiktaş'la anlaştığını kamuoyuna duyurdu. Çarıkçı, "Beşiktaş'a transferinin olduğunu duydum. Sonra kendisiyle konuştum. Doğru, Beşiktaş'a gidiyor. Ben başarılı olacağından eminim. Bizde çok başarılı oldu. Bursaspor'a verdik. Orada da çok başarılı oldu." dedi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiayı Bursaspor doğrulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.