Hava Durumu

Umut Nayir: 2 günde Timsah oldum!

Yeşil Beyazlıların forvet oyuncusu Umut Nayir, "Beşiktaş'a transferim uzadı ve takıma adapte olmam zorlaştı. Samet hoca beni aradı ve planlarından bahsetti. Transferin son 2 gününde kendimi Bursaspor'da buldum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2019 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2019 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Nayir: 2 günde Timsah oldum!

2018-2019 sezonu 2. yarısı öncesi devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te gerçekleştiren Bursaspor'da golcü futbolcu Umut Nayir önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak kampı değerlendiren Umut, "Çalışmalarımıza çift idmanlarla devam ediyoruz. İyi bir yükleme ile sezona ona göre hazırlanmak istiyoruz. Çünkü buradaki antrenmanlarımız sezonun ikinci yarısındaki performansımızı belirleyecek, devamlılığımızı sağlayacak. İkinci yarı daha iyi olacağız.
Çünkü gençleşen bir takım var. Geçen seneden çok fazla oyuncu ayrıldı ve altyapıdan gelen oyuncu sayımız çok fazla sayıda. Bu kadar fazla oyuncu yeni geldiği için belli bir adaptasyon süreci oluyor" diye konuştu.

SAKHO BENİM ÖNÜMDE

Bursaspor'a transfer oluşunu da anlatan Umut Nayir, "Beşiktaş'a transfer sürecim de biraz uzamıştı. Son dönemde orada idmana çıkarken son 2 günde böyle bir transfer durumu oluştu. Samet hocam beni aramıştı, durumu anlattı, planlamayı ve takımın gençliğinden bahsetti. 'Bizi düşünmeni istiyoruz' gibi konuştu ve Samet hoca da geçmişinde genç oyuncularla çalışması olsun, onları geliştirmesi olsun çok büyük katkıları olan bir hoca olduğu için ve tabii ki böyle taraftarı olan büyük camialar beni cezbettiği için çok düşünmedim. Benim için karar vermek zor olmadı ve Bursaspor'u tercih ettim. Şu anda Sakho benden çok önde. Ancak ben de kendimi hazır tuttum. İkinci devre güzel bir rekabet olacak" dedi.

AYBABA BÜYÜK ŞANS

Teknik direktör Samet Aybaba'ya da övgüler yağdıran tecrübeli forvet, "Samet hoca aslında hoca gibi değil de takım için bir baba figürü. Çünkü fazlasıyla genç oyuncu olduğu için takımımızda olaya 'eski dönem babaları' gibi yaklaşmaya çalışıyor. Samet hoca yeri geliyor kızıyor ama onlara şans tanıyarak, süre vererek de onlara destek veriyor. Samet hoca genç oyuncular için büyük bir şans. Kıymetini bilmeleri lazım. Verilen şansı iyi değerlendirip çok çalışmaları lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.