Hava Durumu

Umut Oğuz mutluluğu babalıkta buldu

43 yaşına basan oyuncu Umut Oğuz, oğlu Dora ile pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Oğuz mutluluğu babalıkta buldu

2018'de Sevilay Oğuz ile nikah masasına oturan oyuncu Umut Oğuz, 2019 yılında oğlu Dora'yı kucağına aldı. İlk kez babalık sevinci yaşayan Oğuz, 43 yaşına bastı. Oğlu ile pozunu yayınlayan Umut Oğuz, yeni yaşına dair satırlar yayınladı. Oğuz, yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

"Doğduğumdan beri güneşin etrafında 43 kere döndü dünya. Ona sorarsanız küçük mikroskobik bir zaman, bana sorarsanız 43 senesi ömrümün... Ne mutlu bu yaşları görebildim.

Güzel hatalar yaptım. İyi dostlar biriktirdim. Savruldum, duruldum, zoru, kolayı bu yaşları görebildim. Küçükken biri '43 yaşındayım' dediğinde, 'Aman ne kadar yaşlı' dediğim günlerden, bir göz kırpmasıyla geliverdim bugünlere.

Aslında hayatın yaş almakla değil, bahşedilen ömrün her anını nasıl yaşadığınla ölçüldüğünü anladım. İtiraf edeyim; birçok şeyi de baba olunca anladım. Her gün değişen, yenilenen bir Umut oldum.

En değerli hediyelerin zor zamanlarda bir dost sesi, içten bir sarılma ya da bir küçük tebessüm olduğunu, kalbinin başka bir bedende atmasının bir lütûf, minik nefesinin ise tüm dertlerin ilacı olduğunu gördüm. Çok şükür, her gün yeniden çok şükür... Yavruma sarıldığım gün, dünyanın en zengin insanı oldum.

Yanımda olan, olamayan, hayata dair bana küçük bir ders veren, yapımımda emeği geçen, geçmeyen herkesi minnetle selamlar. Ömrümün en kıymetli hediyesini veren sevgilime, turuncuma, biricik eşime hürmetle eğilip, kalbimizin Dora'sını koklayarak bir güzel yaşa da girmemi aşkla kutlarım... Her gece dilediğim gibi; 'İçinden iyilik geçen tüm dualar kabul olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.