Hava Durumu

Ünitimsah moral verdi

Yeşil Beyazlı renklere gönül veren üniversiteli taraftarlar, Saburtalo maçı öncesi genç kramponlara baklava ikram etti ve antrenman sırasında meşale yakarak tezahüratlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünitimsah moral verdi

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Yarın UEFA Gençlik Ligi'nde maça çıkacak Bursaspor U-19 takımını yalnız bırakmadılar

MEŞALELİ TEZAHÜRAT

UEFA Gençlik Ligi 1. Tur ilk maçında yarın Gürcistan'ın Saburtalo ekibiyle karşılaşacak Bursaspor U-19 takımının dün sürpriz ziyaretçileri vardı. Ünitimsah Uludağ grubundan yaklaşık 20 taraftar, Yeşil Beyazlı genç kramponların son antrenmanı için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne geldi. Grup yarın çok önemli bir maça çıkacak oyunculara baklava ikram etti ve başarı diledi. Antrenman başladıktan sonra da takıma destek veren Ünitimsah Uludağ grubu, meşale yakarak genç oyuncular için tezahürat yaptı. Organizasyonda ayrıca Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş ile yedek yönetim kurulu üyeleri Zeki Öztürk ve Hayrettin Gülgüler de bulundu.

GURUR VEREN TABLO

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, "Öncelikle buraya gelerek takımımıza destek olan Ünitimsah Uludağ grubumuza ve geçtiğimiz yıl bu şampiyonluğu kazanarak Bursaspor'u bu platforma çıkaran antrenör ile sporcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah çarşamba (yarın) oynanacak maçta güzel bir skor alacağız. Organizasyonda iyi sonuçlar almak istiyoruz" dedi. Bursaspor yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş ise, "İçerisinden geldiğim Ünitimsah Uludağ grubunun böyle güzel organizasyonlara imza atması gerçekten çok sevindirici. Böyle organizasyonların devam etmesini ve Bursaspor'a destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.