Hava Durumu

Ünitimsah'tan Afrin'deki Mehmetçik'e çifte moral

Bursaspor taraftarı yine anlamlı bir hamleyle farkını ortaya koydu. Yeşil Beyazlı kulübün genç taraftar topluluğu Ünitimsah, Zeytin Dalı Operasyonu'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla Bursa'nın iki önemli simgesini sınıra gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünitimsah'tan Afrin'deki Mehmetçik'e çifte moral

Sınır karakollarında görev yapan Mehmetçiklere 5'er kiloluk 30 paket halinde toplam 150 kilo kestane şekeri gönderen Ünitimsah ayrıca Bursaspor sevgisini aşılamayı da ihmal etmedi.

Kulübün gelir elde etmesi için toplu halde Bursaspor atkısı alan Ünitimsah üyeleri bu atkıları da vatan nöbeti tutan Mehmetçiklere hediye etti. Ünitimsah üyelerinin hediyeleriyle moral bulan Mehmetçikler de Bursaspor atkılarıyla objektiflerin karşısına geçerek teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. Ünitimsah Başkanı Cem Tunçbilek, Mehmetçik'e moral vermenin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Cem Tunçbilek, "Bizleri korumak için canlarını ortaya koyan kardeşlerimizi bir nebze olsun mutlu ettiysek ne mutlu bizlere" diye konuştu. Bursasporlu taraftarlar Zeytin Dalı Operasyonu başladığı günlerde Mehmetçik'in yanında olduklarını gösterme amacıyla sınır karakollarında ziyarette bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.