Hava Durumu

Üniversiteliye 'çok tahrik edici bakıyorsun' soruşturması

Marmara Üniversitesi'nde Erce Tilav adlı öğrenciye 'karşıt görüşlü öğrencileri bakışlarıyla tahrik etmek'ten soruşturma açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2013 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üniversiteliye 'çok tahrik edici bakıyorsun' soruşturması

Marmara Üniversitesi'nde Bilim ve Felsefe Kulübü üyesi Erce Tilav adlı öğrenciye 'karşıt görüşlü öğrencileri bakışlarıyla tahrik etmek' suçlamasıyla soruşturma açıldı. Tilav'a gönderilen tutanakta 'karşıt görüşlü öğrencilere tahrik edici bakışlarla bakmak' suçunu nasıl işlediğiyle ilgili bir açıklama yapılmazken, Tilav, "tahrik edici bakma" suçunun açıklanmasını talep ediyor!

Birgün gazetesinden Can Uğur'un haberine göre, tutanakta şunlar yazıyor, "22.04.2013 günü saat 11.00 civarlarında yemekhane önünde Felsefe ve Bilim Kulübü stant açmış olup standı açan öğrencilerden birisi olan Erce TİLAV (Müh. Fak.)  grup arkadaşlarıyla oturduğu sırada yoldan geçmekte olan karşıt gruba mensup Ömer Faruk K., Kadir K. ve Kazım U. G. isimli öğrencilere tahrik edici bir şekilde bakmıştır. Kendilerine bakıldığını gören öğrenciler de ne bakıyorsunuz demek suretiyle karşılık vermişler ve aralarında sözlü sataşma yaşanmıştır. Öğrenciler tarafımızca uyarıldıktan sonra bölgeden ayrılmışlardır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.