Hava Durumu

Ünlü aktörden eski eşine şok sözler! "Kafanı kesip..."

Charlie Sheen'den eski eşi Denise Richards'a tehdit: Kafanı kesip babana göndereceğim!

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü aktörden eski eşine şok sözler! "Kafanı kesip..."
Boşanma süreçleri olaylı geçen ünlü çiftin cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Charlie Sheen'in 2002 ile 2006 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Denise Richards, aktör aleyhine 1.2 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

AYDA 15 BİN DOLAR KİRA

Bir süre öncesine kadar Sheen ile evliliğinden dünyaya gelen iki kızıyla birlikte aktöre ait olan bir evde yaşayan Richards "Charlie bizi o evden çıkarttı. Başka bir ev kiralayıp ayda 15 bin dolar kira ödemek zorunda kaldım. Bu da kızlarımın geleceğini finansal açıdan kötü etkiledi." iddiasında bulundu.

EĞER ÇOCUKLARIMLA ARAMA GİRERSEN...

44 yaşındaki Denise Richards, eski eşinin hem kızlarını hem de kendisini öldürmekle tehdit ettiğini de ileri sürdü. Çift, boşanmaları sırasında şu anda 11 yaşında olan Sam ve 10 yaşındaki Lola'nın velayeti nedeniyle basına da yansıyan büyük bir kavga yaşamıştı.

Ancak aradan geçen süreçte Sheen ile eski eşi Richards arasındaki savaş bitmek bilmedi. Denise Richards, 2013 yılında eski eşinin kendisine gönderdiği bir telefon mesajında "Eğer çocuklarımla arama girersen kafanı kesip babana göndereceğim. Kızlarım da yanlarında anneleri olmadan bir malikanede yaşayacaklar ve en sonunda babalarını tanıyacaklar." tehdidinde bulunduğunu ileri sürüp bu mesajı da delil olarak mahkemeye sundu.

HIV VİRÜSÜ TAŞIDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Richards'ın iddialarından biri de Sheen'in iki yıl önce o sırada 8 yaşında olan küçük kızı Lola'yı arayıp ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğu. Richards, bu konuşmaya tanık olduğunu da ileri sürdü. Bir süre önce HIV virüsü taşığını açıklayarak gündem yaratan 50 yaşındaki Charlie Sheen'in bir arkadaşı da, aktörün çocuklarının bütün yaşamsal harcamalarını karşıladığını hatta fazladan maddi yardımda bulunduğunu söyledi.

''ÇOCUKLARINI KULLANARAK PARA TALEP EDİYOR''

Sheen'e yakın olan aynı arkadaşı "Denise'in 7 milyon dolar değerinde kendi evi var. Ama çocuklarının okuluna uzak olduğu için orada oturmuyor. O yüzden okula yakın bir ev kiralamak istedi." diye konuştu. Charlie Sheen'in avukatı Marty Singer da yaptığı açıklamada "Denise Richards'ın her fırsatta çocuklarını kullanarak para talep etmesi üzücü bir durum." dedi. Denise Richards'ın yakınları ise "Onun böyle "altın arayıcısı" gibi gösterilmesi olayı çarpıtmaktan başka bir şey değil. Her şeyi çocuklarının geleceği için istiyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.