Hava Durumu

Ünlü atlet Sema Aydemir'e evinde büyük şok! Yataktan kalkıp kovaladı...

Survivor programıyla tanınan milli atlet Sema Aydemir'in evine hırsız girdi. Aydemir'in lüks aracını da çalan hırsız, aylar sonra yapılan trafik kontrolünde sahte plakayla yakalandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü atlet Sema Aydemir'e evinde büyük şok! Yataktan kalkıp kovaladı...

Geçtiğimiz yıllarda Survivor'daki performansı ile adından söz ettiren eski milli atlet Sema Aydemir'in arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı İstanbul Eyüp'teki evine, gecenin ilerleyen saatlerinde el feneriyle bir hırsız girdi. Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre; Aydemir ve arkadaşlarının paralarıyla birlikte evdeki değerli eşyaları ve bir araba anahtarı çalan hırsız, ünlü sporcu tarafından fark edilse de kaçmayı başardı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olay sonrası Aydemir ve arkadaşları, eve giren hırsızdan şikayetçi oldu. Konuyla ilgili soruşturma sürerken, hırsızın kimlik tespiti için çalışmalar başlatıldı. Aradan aylar geçti. İstanbul Büyükçekmeçe'de trafik polisleri lüks bir aracı durdurdu.

Sürücünün hareketlerinden şüphelenen polis, araçtaki plakanın sahte olduğunu fark etti. Olayla ilgili tutanak tutuldu ve durum savcılığa bildirildi. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında; bu kişinin çaldığı aracın Sema Aydemir'e ait olduğu belirlendi. Soruşturma devam ediyor.

YATAKTAN KALKIP KOVALADI

Sema Aydemir, gece yarısı evine hırsız girdiğini fark edince yataktan kalkıp hırsızı kovalamaya başladı. Apartmandan çıktıktan sonra, elindeki anahtarın bir aracın kapısını açtığını gören hırsız, araca binerek olay yerinden kaçtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.