Hava Durumu

Ünlü çift düğün masraflarını davetlilerden istiyor!

Türkiye'nin taçlı güzellerinden, model ve sunucu Gamze Karaman, önümüzdeki mayıs ayında 4 yıldır birlikte olduğu işadamı Nedim Keçeli ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İtalya'nın en turistik kentlerinden Venedik'te evlenecek olan çiftin cephesinden düğün ile ilgili çarpıcı bir haber geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çift düğün masraflarını davetlilerden istiyor!

Daha önce Nedim Keçeli'nin 6 Mayıs'ta yapılacak düğün için kesenin ağzını açtığı ve konaklama ile tüm detaylar dahil 1 buçuk milyon TL ödeyeceği gündeme geldi. Buna göre Keçeli 250 kişiyi davet ettiği düğün için 80 bin Euro yani yaklaşık 320 bin TL karşılığında yolcu uçağı kiraladı.

İddiaya göre işadamı, misafirlerinin transfer masrafları için de ekstra 20 bin Euro yani 80 bin lira ödedi. Lüks otelin 150 odasını 2 gecelik 60 bin Euro'ya yani 240 bin lira tutan Keçeli'nin düğün akşamı ve ertesi gün de düzenlenen partiler için de ekstra 15 bin Euro ödeyeceği öne sürüldü.

Düğünün davetlilerine organizasyon şirketinin son anda gönderdiği elektronik posta herkesi şoke etti. Elektronik postada Karaman ve Keçeli çiftinin, mutluluklarına şahit olması için İtalya'ya çağırdıkları davetlilerden yol ve 770 ile 3 bin Euro arasında değişen konaklama ücretlerini kendilerinin karşılaması isteniyordu.

Bu yazılı bilgilendirme bütün masrafların damat bey tarafından karşılanacağını sanan davetlilerde büyük şaşkınlık yarattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.