Hava Durumu

Ünlü çift evlerini fabrikaya çevirdi!

Koronavirüs salgınından dolayı evinden çıkmayan oyuncu Begüm Kütük, karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile sağlık çalışanları için evini atölyeye çevirerek 3 boyutlu siperlik üretmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çift evlerini fabrikaya çevirdi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için günlerdir evinde olan Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti, alkış toplayan bir işe girişerek sağlık çalışanları için siperlik üretmeye başladı. Bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, siperliği nasıl yaptıklarını ve bu kararı nasıl aldıklarını anlattı.

"EVİ KÜÇÜK BİR FABRİKAYA ÇEVİRDİK"

Sağlık çalışanlarına destek için ihtiyaç duyulan koruma ekipmanlarını evlerindeki 3 boyutlu yazıcıyla üretmeye başladığını söyleyen çiftten oyuncu Begüm Kütük, " Türkiye'de 3 boyutlu yazıcısı olan insanları davet ediyorlar. 3boyutludestek.org sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan ürünleri üretebilmek ve onlara ulaştırmak adına çalışan bir destek platformu. Biz de evi adeta küçük bir fabrikaya çevirdik" dedi.

"EVİNDE 3 BOYUTLU YAZICINIZ VARSA SİZ DE ÜRETEBİLİRSİNİZ"

Konunun hikayesini paylaşan Yaşaroğlu, "Eğer evinde ya da şirketinde bir 3 boyutlu yazıcınız varsa destek olabilirsiniz. Eğer bir sağlık çalışanıysan ve bir şeye ihtiyacın varsa yine o siteden istediğin ürünü talep edebilirsin. En azından küçük de olsa bizim bir desteğimiz olursa ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Ünlü çiftin bu anlamlı projelerini gören Gonca Vuslateri, Arzum Onan, Nihat Odabaşı ve Pınar Altuğ'da alkış emojileri koyarak çifti tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.