Hava Durumu

Ünlü çiftin arası bu sözle açıldı! "Sen artık..."

Şarkıcı Aslı Zen, eşinin "Sen artık hiç eğlenceli değilsin" diyerek kendisini terk ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çiftin arası bu sözle açıldı! "Sen artık..."

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına şarkıcı Aslı Zen, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boşanma arefesinden olan şarkıcı Aslı Zen, İki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Bilal Yıldız ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

"BİZ GÜZEL BİR PROJEYMİŞİZ"

Kanal D'nin sevilen magazin programı 2. Sayfa'ya katılan şarkıcı Aslı Zen, eşiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

"Eşimin gideli 10 - 12 gün oldu. Benim size gösterdiğim 15 saniyelik videolarla karakter analizi yapamazsınız. Ben eşim ya da yanımdaki insanların en mutlu, en komik anlarını paylaşıyorum. Orada gördüğünüz her şey gerçek değil. Bana kızıyorlar 'neden gül gibi adamı bıraktın?' Ben bırakmadım. O kaçtı.

'Ben yapamayacağım, sen artık hiç eğlenceli biri değilsin' dedi. Ve gitti. Her şey güzeldi, Mayra ve ben güzel bir projeymişiz onun için. Bunu fark edince onu sıkıştırdım ve o kaçtı.

Benim kimsenin parasına, puluna ihtiyacım olmadı çok şükür. O kendini bu çukurdan çıkarmak içim benim en yakınlarımdan büyük paralar almış. O insanlar da bana geliyorlar.

"BANA EĞLENCELİ SEN EĞLENCELİ DEĞİLSİN DEDİ VE GİTTİ"

"Ben kendi kredimi kullanmadım o insanlar üzerinde ama eski eşim gidip insanlardan para almış. Ben bunu öğrenince boşanma davası açtım. Sonra durdum, 'çaresizlikten yapılmış' diye düşündüm. Bir de yalan problemi vardı. 'Tedavi ol' dedim. Kabul etti. Sonra bir gün 'bana sen eğlenceli değilsin' dedi ve gitti.

Kızım çok ağladı. Ben de ona 'olmadı annecim' dedim. İlk iki gece çok uyandı, adını sayıkladı. Sonra kızım bana destek olmaya başladı.

Benim boş zamanıma geldi, sevgiye o kadar açtım ki... O da öyleydi ama sonu böyle oldu. Garip olan bizim boşanmamıza kimse üzülmedi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.