Hava Durumu

Ünlü çiftten sevindiren haber

İlişkileri hakkında pek konuşmayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, önceki akşam gittikleri gösteride magazin muhabirleriyle sohbet etti. Erçel, yaptığı açıklamalarla evliliğe yeşil ışık yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çiftten sevindiren haber

Geçtiğimiz Şubat ayında biten ilişkilerine ikinci bir şans veren güzel oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Çift, gösteride muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

"HERKES SIKIYORSA HANIMCI OLMASIN"

Erçel'le soruları yanıtlayan Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, "İşler güçler var, tatil yok" diyen Erçel'in sözüne "Patron Hande" diye onay verip ekledi: "Bu devirde hanımcılık var. Herkes sıkıyorsa hanımcı olmasın."

"EVLİLİK İŞLERİ KISMET"

Hande Erçel'le gece boyunca el ele göz göze pozlar veren Dalkılıç, evlilik sorularına verdiği şu sözlerle de yakında nikah masasına oturabileceklerinin sinyalini verdi: "Bu işler kısmet. Böyle şeylerin saklanacak bir tarafı yok. Olursa herkese açıklarız. Allah çabucak tamamına erdirsin inşallah." 35 yaşındaki popçunun bu açıklamaları "Evlilik çok yakında" yorumları yaptırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.